De lijst met adressen van webbronnen exporteren en importeren

Als u een lijst met adressen van webbronnen in een toegangsregel voor webbronnen hebt gemaakt, kunt u die lijst naar een TXT-bestand exporteren. U kunt de lijst dan importeren vanuit dit bestand zodat u geen nieuwe lijst met adressen van webbronnen handmatig hoeft te maken wanneer u een toegangsregel configureert. De optie voor het exporteren en importeren van de lijst met adressen van webbronnen is wellicht nuttig wanneer u bijvoorbeeld toegangsregels met vergelijkbare parameters maakt.

Een lijst met adressen van webbronnen naar een bestand importeren of exporteren:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsWebcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Instellingen, klikt u op de knop Toegangsregels voor webbronnen.
  4. Selecteer de regel waarvan u de lijst met adressen van webbronnen wilt exporteren of importeren.
  5. Om de lijst met vertrouwde webadressen te exporteren, doet u het volgende in het blok Adressen:
    1. Selecteer de items die u wilt exporteren.

Als u geen enkel adres hebt geselecteerd, dan exporteert Kaspersky Endpoint Security alle adressen.

2. Klik op Exporteren.
    3. Voer in het venster dat opent de naam in van het TXT-bestand waarnaar u de lijst met adressen van webbronnen wilt exporteren, en selecteer de map waarin u dit bestand wilt opslaan.
    4. Sla het bestand op.

Kaspersky Endpoint Security exporteert de lijst met adressen van webbronnen naar een TXT-bestand.

6. Om de lijst met webbronnen te importeren, doet u het volgende in het blok Adressen:
    1. Klik op Importeren.

Selecteer in het geopende venster het TXT-bestand waaruit u de lijst met webbronnen wilt importeren.

2. Open het bestand.

Als de computer al een lijst met adressen heeft, zal Kaspersky Endpoint Security u vragen de bestaande lijst te verwijderen of er nieuwe items aan toe te voegen vanuit het TXT-bestand.

7. Sla uw wijzigingen op.